Nieuwe merken voor heren

Onze nieuwe collecties hangen in de winkels en wachten om ontdekt te worden. Dit seizoen brengen we een frisse wind door onze herenafdeling met een indrukwekkend aanbod aan nieuwe merken.

Gran Sasso Italy 

Gran Sasso is een Italiaans knitwear kledingmerk dat bekend staat om zijn ongeëvenaarde vakmanschap, toewijding aan kwaliteit en tijdloze elegantie op het gebied van luxe kleding.

BALDESSARINI

BALDESSARINI werkt met hoogwaardige stoffen met competente pasvormen geïnspireerd op het Hollywood van de jaren 70.

ØLÅF Hussein

Bij ØLÅF combineren ze klassiek met modern. Ze zijn actueel, relevant en draagbaar – op deze manier zorgen ze voor de perfecte tijdloze items, om zowel nu als in de toekomst te dragen.

Tommy Hilfiger 

Sinds de lancering van zijn gelijknamige merk in 1985 is Tommy Hilfiger wereldwijd bekend geworden als de pionier van de "klassieke Amerikaanse coole" stijl, waarbij klassiekers uit de oostkust worden gecombineerd met een relaxte twist uit de westkust. Eén van 's werelds meest erkende lifestyle-merken.

Wax Londen

Hun doel is om verheven kleding te creëren die zelfvertrouwen en zelfexpressie uitstraalt. Ze combineren Brits erfgoed, mediterrane gevoeligheid en Indiaas vakmanschap en presenteren dat alles door een Londense lens.

NN07

NN07 werd in 2007 opgericht door vrienden en streeft ernaar de moderne casual garderobe opnieuw te definiëren. Hoewel het merk in Kopenhagen is gevestigd, is dit van weinig belang voor de missie en het bestaan van NN07. NN betekent No Nationality want zij geloven in persoonlijkheden, niet in nationaliteiten. Geïnspireerd door toegewijde mensen en gemeenschappen creëren ze producten met aandacht voor de behoeften van vandaag en morgen.

 

Deze en heel wat andere nieuwe merken vind je nu in onze winkels en op de webshop. Kom langs en laat je inspireren door de nieuwste trends en stijlen die speciaal zijn ontworpen om je warm en stijlvol door de koudere maanden te begeleiden. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker of een trendy must-have, bij ons ben je verzekerd van een uitgebreide selectie die perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl.

  • Gepost in: