Nieuwe merken voor dames

Onze nieuwe collecties hangen in de winkels en wachten om ontdekt te worden. Dit seizoen brengen we een frisse wind door onze damesafdeling met een indrukwekkend aanbod aan nieuwe merken.

COLORUSH

COLORUSH is een duurzaam Belgisch modelabel opgericht door vriendinnen Jill Shaw & Roxanne Sabbe.

Verantwoordelijk vervaardigd van puur kasjmier en OEKO-TEX-gecertificeerde verven op maat, staat C~RUSH wereldwijd bekend om haar moeiteloze ontwerp-DNA en een handgevoel dat zo zacht is dat je het nooit meer uit wilt trekken.

Marie Méro

Marie Méro is een eigentijds modemerk dat fier is om Belgisch te zijn. Marie Méro kleedt iedere vrouw, over generaties heen, en laat haar graag stralen. Moeders, dochters, vriendinnen inspireren elkaar iedere dag en halen zo het beste in zichzelf naar boven. Met deze dames in gedachten ontwerpt Marie Méro haar collecties. 

Barbour 

Het verhaal van Barbour begon in 1894 op de Market Place in South Shields. Vandaag de dag is het familiebedrijf van de 5e generatie nog steeds gevestigd in het noordoosten, met het hoofdkantoor van Barbour in Simonside, South Shields. Vandaag de dag produceert het heritage en lifestyle kledingmerk kleding die ontworpen is voor een volledige lifestyle garderobe. Het merk is vooral bekend voor hun gewaxte jassen met corduroy kraag.

CREENSTONE

Met 25 jaar ervaring beheerst CREENSTONE het ambacht van mantels en jassen. Terwijl ze denken in gedurfde manieren, houden ze altijd het elegante silhouet in gedachten door nooit het echte vrouwenlichaam en hun dagelijkse leven uit het oog te verliezen.

NOTSHY

De NOTSHY gebreide garderobe is ontworpen voor gedurfde vrouwen met een bevestigde stijl en schetst ultra-modieuze kasjmieren, die hedendaagse trends en ambachtelijke knowhow combineren tegen een achtergrond van duurzame ambities.

Wild Muse

Wild Muse is een Belgisch merk dat staat voor een passie en fascinatie voor tijdloze, eerlijke mode, uitgevoerd in bijzondere stoffen en verrijkt met verrassende details. Het merk biedt een doorlopende collectie in zowel knitwear als geweven stoffen, los van trends en modeseizoenen. Met een sterke focus op een perfecte snit en pasvorm, kiest Wild Muse bewust voor hoogwaardige materialen, zodat de tijdloze creaties jarenlang gekoesterd kunnen worden. 

 

Deze en heel wat andere nieuwe merken vind je nu in onze winkels en op de webshop. Kom langs en laat je inspireren door de nieuwste trends en stijlen die speciaal zijn ontworpen om je warm en stijlvol door de koudere maanden te begeleiden. Bij Carmi vind je niet alleen de nieuwste mode, maar ook de kwaliteit die je van ons gewend bent. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker of een trendy must-have, bij ons ben je verzekerd van een uitgebreide selectie die perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl.

  • Posted in: